So fangen oft witzige Erzählungen an.
Treffen sich ein Kalbslungenbraten, ein Thunfischfilet und eine Garnele.
Sagt die Garnele,
” Wissts, es hobts as jo leiwound, Mia zahns de Schoin oba und nochn Hexln laans ma an Zitronensoft driba und lossn mi wackn. Daun rians ma a Mayonais unta, reibn ma an Chili eine und druckn ma an mariniatn Solot aufs Happl.
Sagt das Kalb,
” Na des is jo goa nix, I kum nochn kla Hockn in a Paprika-Paradeisa-Schmia und sitz daun auf a Pumpanickl, wos a imma des is.
Darauf der Thunfisch,
Geh wos woiz den es Kaschpaln, bei mia sezns an Ingwea mit an Soyasaftl au, rian de grüne Bian mit an Ö und an zupftn Korianda zaum. Des taufns daun Guakamole und rians ma unta, weus Aungst haum, das i alla nix zaum bring.
Und de greste Frechheit is, dasi daun mit eich Schoitln auf an Tölla kum.
Auf Euer Kommen freut sich Felix.
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